ELS NOSTRES TRACTAMENTS

TROBA EL TRACTAMENT PERFECTE PER A TU

TRICOFORCE®

Tractament mèdic anticaiguda

És imprescindible explicar quins tractaments anti-caiguda oferim per millorar la salut del cabell i evitar, en la mesura del possible, la seva caiguda.

El tractament de línia de vida ha de començar quan es comença a notar una manca de densitat, volum o refinament del cabell. L’especialista determinarà quin tipus de tractament és més adequat, dosi, freqüència i durada.

  • Si vostè pren medicaments que debiliten el seu cabell.
  • Si vostè està en temps de major esforç intel·lectual o físic, depressions, mala alimentació.
  • O es pot fer com un tractament combinat, un mes després de realitzar l’empelt de cabell, per mantenir la resta del cabell i augmentar la seva densitat i gruix.
Mesoteràpia

La mesoteràpia consisteix en la combinació de vitamines i l’administració local intratèrmica de fórmules mestres estimulants específiques per al creixement del cabell, totes realitzades per personal mèdic qualificat i aparell específic i exclusiu. La mesoteràpia va ser creada per aconseguir la màxima eficàcia i sense efectes secundaris en cada pacient i tipus de cabell. S’infiltra en una dosi exacta i a una profunditat exacta on els fol·licles pilosos són per generar una major vitalitat, alentir la caiguda i estimular un creixement més saludable del cabell renovat.

No requereix anestèsia, és indolor.

Es recomanen 12 a 24 sessions per a la màxima eficàcia del tractament.

Per a la producció de mesoteràpia es duen a terme treballs de recerca científica i mèdica exhaustiva. Els seus resultats extraordinaris i l’eficàcia s’han demostrat en milers de pacients a tot el món.

Loció Minoxidil%-5%

Aquesta loció anti-caiguda actua com un antidesnonament directament en el fol·licle, estimulant el creixement del cabell i la força en individus amb alopècia androgenètica, així com en altres alopècias específiques. Les fórmules utilitzades han estat aprovades internacionalment per la FDA (Food and Drugs Administration).

Es recomana ser utilitzat al matí i a la nit cada dia per loció-comptagotes. Minoxidil recupera el cabell durant els primers dotze mesos de tractament i després continua utilitzant-lo per al seu manteniment.

Minoxidil, mitjançant la dilatació dels vasos sanguinis i l’obertura de canals de potassi, permet oxigen, nutrients i flux sanguini per arribar al fol·licle pilós. D’aquesta manera, els fol·licles que es troben en fase de repòs cauen donant pas a una fase més llarga on els pèls adquiriran un major creixement fol·licular.

Comprimits de finasterida

La seva acció terapèutica contraresta els efectes de l’alopècia androgenètica i estimula el creixement del cabell i l’engrossiment. Es recomana 1 comprimit d’1 mg diari. En origen, la finasterida es va utilitzar en 5 mg per tractar pacients amb hiperplàsia prostàtica benigna.

Es va observar que aquests pacients tenien com a contraindicació la regressió de la calvície, l’augment del volum i la densitat del cabell i, al seu torn, el creixement del cabell nou. Això crea 1 mg finasteride per via oral per aturar la pèrdua del cabell.

La causa de la calvície androgenètica es troba en la sensibilitat dels fol·licles a la dihidrotestosterona, els fol·licles responen disminuint la seva mida. La finasterida bloqueja l’enzim 5-alfa-reductasa tipus II, de manera que no produeix tanta dihidrotestosterona que actua a la part superior del cap en fol·licles genèticament predisposats.

Pastilles d’aminoàcids

Elements essencials per al cabell. Estimulen la vitalitat i el creixement del cabell. S’indiquen en pacients exclosos de l’ús de Finasteride, com ara dones embarassades o de potencial infantil i en pacients que han tingut insuficiències en la dieta i que necessiten tractament de línia de vida.

Sempre és el metge especialista qui ha de determinar el tractament a seguir, la dosi recomanada i la durada del tractament.

A Medical Hair tots els nostres pacients estan supervisats i controlats pel metge especialista.

Tractament combinat

Implant capil·la + tractament de línia de vida

Consisteix en la combinació de l’implant capil·lar més el tractament de salvament en aquells pacients que ho requereixin.

Cal recordar que el micrograft capil·lar no impedeix la pèrdua del cabell que el pacient encara conserva, i mantenir-los durant el major temps possible és primordial, especialment en pacients joves amb una certa càrrega genètica.

A 20 – 30 dies després de l’empelt de cabell es pot començar amb el tractament mèdic.

El temps dependrà de cada pacient, de manera que serà el metge especialista qui determinarà quan podem començar o reprendre si el tractament mèdic preempelt ja estava en marxa.

POSA'T EN CONTACTE

Estem a la teva disposició

Som membres de: