ELS NOSTRES TRACTAMENTS

TROBA EL TRACTAMENT PERFECTE PER A TU

AVANÇ F.U.E.®

Microempelt capil·lar pèl per pèl

La tècnica “FUE” (Extracció d’Unitats Foliculars) consisteix a eliminar una a una les unitats fol·liculars de la zona lateral i posterior del cap. Quan la zona inferior de la barba té bona densitat, també podem obtenir d’aquesta zona unitats fol·liculars per col·locar un major nombre de pèls.

Preparació de l’àrea de donants:

En aquesta tècnica cal afaitar la zona. Sota anestèsia local i utilitzant un micropunch, les unitats fol·liculars s’extreuen una per una directament del cuir cabellut. El Micropunch és una eina cilíndrica el diàmetre oscil·la en funció dels pèls de la unitat fol·licular a eliminar, ja sigui 1, 2, 3 o 4 pèls. També s’adapta a la mida de les unitats fol·liculars, que poden variar de 0,75 a 0,9 mm de diàmetre. I variarà en funció de l’orientació i profunditat de l’epidermis.

Tots els instruments de cabell Medical Hair dels EUA. Estats Units i Europa.

Un cop eliminades les unitats fol·liculars, es col·loquen en un mitjà adequat de fred i humitat per preservar totes les propietats de cada unitat fol·licular, de manera que es troben en perfecte estat fins al moment de la implantació.

Quan traiem la unitat fol·licular de la zona del donant, hi ha un petit forat, que en pocs dies es tancarà sense deixar una cicatriu visible.

Finalment, comencem amb el procés de col·locació a l’àrea receptora del pacient. El cirurgià estableix el disseny i realitza les micro-incisions on les unitats fol·liculars es col·locaran una a una.

L’atenció post-procediment de la tècnica FUE és similar a la de qualsevol implant capil·lar.

L’endemà del procediment, es realitza el primer rentat a la clínica, de manera que el pacient sabrà com realitzar-lo més tard a casa. En cas que vostè ha de viatjar, vostè pot fer-ho aquest dia.

El pacient pot reprendre les seves tasques diàries. És imprescindible mantenir la zona neta, seguint les instruccions proporcionades per l’equip mèdic. No es pot fer exercici o prendre el sol o raigs UVA directament en empelts trasplantats durant el temps que l’especialista indica.

Gràcies a la incorporació d’equips importats dels EUA i EUROPA i a l’augment d’especialistes per sessió, Medical Hair avui és l’únic centre de recuperació del cabell capaç de realitzar Micro Hair Implant Megasesions, és a dir, que en menys temps aconsegueixen trasplantar més pèls. Aquesta innovadora tècnica Micro Hair Implant és pionera al nostre país i situa Medical Hair a l’altura dels millors centres de recuperació del cabell del món.

TRICOFORCE®

Tractament mèdic anticaiguda

És imprescindible explicar quins tractaments anti-caiguda oferim per millorar la salut del cabell i evitar, en la mesura del possible, la seva caiguda.

El tractament de línia de vida ha de començar quan es comença a notar una manca de densitat, volum o refinament del cabell. L’especialista determinarà quin tipus de tractament és més adequat, dosi, freqüència i durada.

  • Si vostè pren medicaments que debiliten el seu cabell.
  • Si vostè està en temps de major esforç intel·lectual o físic, depressions, mala alimentació.
  • O es pot fer com un tractament combinat, un mes després de realitzar l’empelt de cabell, per mantenir la resta del cabell i augmentar la seva densitat i gruix.
Mesoteràpia

La mesoteràpia consisteix en la combinació de vitamines i l’administració local intratèrmica de fórmules mestres estimulants específiques per al creixement del cabell, totes realitzades per personal mèdic qualificat i aparell específic i exclusiu. La mesoteràpia va ser creada per aconseguir la màxima eficàcia i sense efectes secundaris en cada pacient i tipus de cabell. S’infiltra en una dosi exacta i a una profunditat exacta on els fol·licles pilosos són per generar una major vitalitat, alentir la caiguda i estimular un creixement més saludable del cabell renovat.

No requereix anestèsia, és indolor.

Es recomanen 12 a 24 sessions per a la màxima eficàcia del tractament.

Per a la producció de mesoteràpia es duen a terme treballs de recerca científica i mèdica exhaustiva. Els seus resultats extraordinaris i l’eficàcia s’han demostrat en milers de pacients a tot el món.

Loció Minoxidil%-5%

Aquesta loció anti-caiguda actua com un antidesnonament directament en el fol·licle, estimulant el creixement del cabell i la força en individus amb alopècia androgenètica, així com en altres alopècias específiques. Les fórmules utilitzades han estat aprovades internacionalment per la FDA (Food and Drugs Administration).

Es recomana ser utilitzat al matí i a la nit cada dia per loció-comptagotes. Minoxidil recupera el cabell durant els primers dotze mesos de tractament i després continua utilitzant-lo per al seu manteniment.

Minoxidil, mitjançant la dilatació dels vasos sanguinis i l’obertura de canals de potassi, permet oxigen, nutrients i flux sanguini per arribar al fol·licle pilós. D’aquesta manera, els fol·licles que es troben en fase de repòs cauen donant pas a una fase més llarga on els pèls adquiriran un major creixement fol·licular.

Comprimits de finasterida

La seva acció terapèutica contraresta els efectes de l’alopècia androgenètica i estimula el creixement del cabell i l’engrossiment. Es recomana 1 comprimit d’1 mg diari. En origen, la finasterida es va utilitzar en 5 mg per tractar pacients amb hiperplàsia prostàtica benigna.

Es va observar que aquests pacients tenien com a contraindicació la regressió de la calvície, l’augment del volum i la densitat del cabell i, al seu torn, el creixement del cabell nou. Això crea 1 mg finasteride per via oral per aturar la pèrdua del cabell.

La causa de la calvície androgenètica es troba en la sensibilitat dels fol·licles a la dihidrotestosterona, els fol·licles responen disminuint la seva mida. La finasterida bloqueja l’enzim 5-alfa-reductasa tipus II, de manera que no produeix tanta dihidrotestosterona que actua a la part superior del cap en fol·licles genèticament predisposats.

Pastilles d’aminoàcids

Elements essencials per al cabell. Estimulen la vitalitat i el creixement del cabell. S’indiquen en pacients exclosos de l’ús de Finasteride, com ara dones embarassades o de potencial infantil i en pacients que han tingut insuficiències en la dieta i que necessiten tractament de línia de vida.

Sempre és el metge especialista qui ha de determinar el tractament a seguir, la dosi recomanada i la durada del tractament.

A Medical Hair tots els nostres pacients estan supervisats i controlats pel metge especialista.

Tractament combinat

Implant capil·la + tractament de línia de vida

Consisteix en la combinació de l’implant capil·lar més el tractament de salvament en aquells pacients que ho requereixin.

Cal recordar que el micrograft capil·lar no impedeix la pèrdua del cabell que el pacient encara conserva, i mantenir-los durant el major temps possible és primordial, especialment en pacients joves amb una certa càrrega genètica.

A 20 – 30 dies després de l’empelt de cabell es pot començar amb el tractament mèdic.

El temps dependrà de cada pacient, de manera que serà el metge especialista qui determinarà quan podem començar o reprendre si el tractament mèdic preempelt ja estava en marxa.

Tricopigmentació

Tècnica estètica

És una tècnica estètica (temporal) que implica la introducció d’un pigment específic a la capa superficial de la dermis.

Vostè pot obtenir:

• Efecte densitat: 4 sessions, dos dies consecutius + dues sessions consecutives després d’un mes.
• Efecte afaitat: 1 sessió cada dia durant 2 dies consecutius + 1 sessió al mes.
• Camuflatge cicatricial: La cicatriu sempre ha de ser blanca. No és possible aplicar-se en cicatrius-queloides. Cicatriu sobre elevada: camuflades, no desapareix.

La primera sessió dura unes 3 hores i la resta la meitat d’aquest temps.

Es diferencia d’un tatuatge en:

• Profunditat d’aplicació
• Equips utilitzats
• Els pigments utilitzats són orgànics
• Formació professional

• Alopècia Totalis
• Alopècia Areata
• Calvície i aprimament del cabell
• Trasplantament pre i post-cabell
• Cicatrius de traumatismes i post-trasplantament
• Pròtesis capil·lenques
• Només cap i barba, no recomanat en celles

• Els cabells grisos
• Persona amb els cabells vermells
• Pacients de psoriasi
• Pacients amb Fol·liculitis
• Pacients amb Dermatitis

F.U.E.® robòtica

Medicina del cabell i robòtica aplicada a la teva cura

ARTAS, el Sistema de Trasplantament de Cabell Robòtic, aconsegueix resultats permanents i d’aspecte natural sense dolor ni cicatrius.

El robot ARTAS aprovat per la FDA es basa en l’extracció d’unitats fol·liculars d’una àrea de giver utilitzant un procediment mínimament invasiu. Els seus avantatges rauen en l’ús de tecnologia d’imatge sofisticada i robòtica de precisió per disseccionar unitats fol·liculars amb precisió i sistemàtica milers de vegades en una sola sessió, permetent al pacient preservar l’aparença natural de la zona de donació.
Ajust robòtic guiat per imatges
Les càmeres d’alta resolució maniobrar dinàmicament el braç robòtic.
El braç del robot pot acostar-se a les unitats fol·liculars des de pràcticament qualsevol angle per controlar l’alineació de l’agulla.
Interfície d’usuari d’alta definició
Selecció ràpida precisa a nivell de micres; determina l’orientació, direcció i angle dels pèls, difícils de detectar per l’ull humà; seguiment i actualització dels paràmetres de cada unitat fol·licular 60 vegades per segon.
Dissecció mínimament invasiva
Es torna empelts intactes i robustos; l’aspecte natural de l’àrea de donants del pacient.

Braç robòtic guiat per imatges d’alta definició; moviments precisos i ràpids sense atenuar el rendiment; sistema de visió estereoscòpica d’alta definició.

Algorismes intel·ligents

Lloc d’implementació dissenyat per algoritmes per crear un patró de creixement òptim; algoritmes intel·ligents per determinar l’angle, el gruix i el tipus de cabell.

Empelts resistents

Extracció de fol·licles intactes, amb baix nivell de transcció; monitors i actualitza els paràmetres de cada fol·licle 60 vegades per segon; sense cicatrius visibles, sense danys al cabell existent.

Seguiment en línia des dels EUA

Alguns dels serveis exclusius oferts Medical Hair garantits per professionals mèdics amb seu als Estats Units.

Programari de simulació de resultats

Amb ARTAS Hair Studio el teu metge fa fotos de la teva cara des de la part davantera, laterals i corona. A continuació, realitzeu el modelatge 3D de tot el cap i afegiu manualment la quantitat exacta de cabell segons el vostre grau de calvície, estructura facial, edat i fins i tot el resultat que esteu esperant.

POSA'T EN CONTACTE

Estem a la teva disposició

Som membres de: