MEDICINA CAPILAR A TURQUIA

DESCOBREIX EL QUE T’OFERIM

QUÈ ÉS LA MEDICINA CAPILAR?

Pèl micrograft per cabell sense cicatriu visible

Espanya és el segon país més afectat per l’alopècia del món, que afecta el 42,6% dels homes. A més, 1 de cada 4 espanyols comencen a patir símptomes a partir dels 25 anys. L’alopècia pot ser causada per diverses causes: genètica (la més comuna), estrès, problemes hormonals, medicaments o altres malalties. Hi ha una àmplia varietat de tractaments per resoldre la pèrdua del cabell. A Medical Hair, elnostre centre d’empelt de cabell a Alcorcón, et proporcionem tractaments que no trobaràs en altres centres.

Per què a Alcorcón? Alcorcón es troba a 13 km de Madrid i està ben comunicat amb la capital. És una ciutat molt industrialitzada amb molta activitat gràcies a l’arribada de migrants d’altres parts d’Espanya i del món i a la gran demanda d’ocupació.

Medical Hair, uncentre d’empelt de cabell a Alcorcón amb àmplia experiència en el sector.

Amb més de 20 anys dedicats només a tractar la pèrdua del cabell, som un dels millors centres per a la recuperació del cabell al món, ja que tenim diverses oficines a Amèrica Llatina. El nostre personal mèdic està format per cirurgians altament qualificats, dermatòlegs, infermers i instrumentadors quirúrgics especialitzats en el tractament del cabell, preparats per atendre cada cas que es presenta. A més, disposem de les millors tècniques, les tecnologies i tractaments més avançats propis del nostre centre.

A Medical Hair disposem de diversos tractaments per posar remei a l’alopècia.


  • Micrograft capil·lar:
    consisteix a trasplantar unitats fol·liculars d’altres zones capil·lars (clatell, costats del cap) en zones on no hi ha pèl. Al nostre centre, aquest tractament es realitza en mega-sessions,donant com a resultat un trasplantament d’una major quantitat de cabell en menys temps. Els resultats, que són permanents, comencen a veure’s després de 12 mesos, i després del tractament el cabell no requereix una cura especial.
  • Línia natural delcabell: és un tractament estètic i artístic que consisteix a “dibuixar” el contorn on el pacient solia tenir el cabell perquè el resultat final sigui gairebé imperceptible per als inexperts.
  • Tricoforce®: és el nostre tractament anti-caiguda, que el pacient ha de començar quan comencen a adonar-se de l’absència o pèrdua del cabell.
  • Tricopigmentació: és un tractament d’un caràcter estètic i temporal que consisteix a introduir un pigment específic a la capa superficial de la dermis.

A
Medical Hair, el
nostre centre d’empelt de cabell a Alcorcón, disposem d’una certificació de màxima qualitat i som conscients dels avenços tecnològics i de les noves tècniques per perfeccionar en els nostres centres. A més, les nostres relacions amb el client són absolutament personals i confidencials,servint des del primer minut fins a l’últim. Tot això amb un cost totalment accessible al públic i amb resultats molt satisfactoris per part dels nostres clients. Si vols que et tractem al nostre centre, pots posar-te en contacte amb nosaltres trucant al nostre número de telèfon o anant personalment al nostre centre.

POSA'T EN CONTACTE

Estem a la teva disposició

Som membres de: