POLÍTICA DE PRIVACITAT

www.medicalhair.es pertany a la Societat INSTITUTO DE IMPLANTES Y MEDICINA CAPILAR S.L., i compleix amb els requisits establerts en la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, i en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

L’ús del lloc web atribueix la condició de client i implica la seva acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal, per la qual cosa si no accepta alguna de les condicions aquí establertes no ha d’utilitzar/accedir a aquest lloc web.

Visió general
INSTITUTO DE IMPLANTES Y MEDICINA CAPILAR S.L., amb NIF número B-83624551, Carrer Príncipe de Vergara 17, Menors d’1 i 2, 28006 Madrid, Espanya. Inscrita en el Registre Mercantil de Madrid, Tom 18.974, Llibre 0, Foli 153, Secció 8a, Full M331.431, Inscripció 1a. Adreça de correu electrònic: madrid@medicalhair.es

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I CONDICIONS D’ÚS
Tots els continguts d’aquest lloc web, textos, gràfics, imatges, el seu disseny i els drets de propietat intel·lectual que puguin correspondre a aquests continguts, així com totes les marques, noms comercials o qualsevol altre signe distintiu, són propietat de INSTITUTO DE IMPLANTES Y MEDICINA CAPILAR S.L. o els seus legítims propietaris, i tots els drets en ells estan reservats.

Queda prohibida qualsevol tipus d’ús i / o reproducció dels continguts, total o parcialment, en qualsevol forma o mitjà, així com qualsevol acte de difusió, comunicació pública o distribució, sense l’autorització prèvia dels seus legítims propietaris.

L’usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis oferts a través del lloc web, i sense limitació, a no utilitzar-los per realitzar activitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe i a l’ordre públic; causant danys al sistema; introduir o difondre virus informàtics o qualsevol altre sistema propens a causar danys a la xarxa; i intentar accedir i/o utilitzar les dades o comptes de correu electrònic d’altres usuaris i modificar-los o manipular-los.

POLÍTICA DE PRIVACITAT
En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades personals que ens faciliti a través del lloc web de www.medicalhair.es seran tractades confidencialment.

Les seves dades personals només seran utilitzades per a la prestació dels serveis oferts a través del lloc web.

Podrà exercir en qualsevol moment els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició d’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, dirigint-se per escrit al Carrer Príncep de Vergara n È. 17 – Local 1, 28001 – Madrid, o per correu electrònic a l’adreça madrid@medicalhair.es

El client garanteix que les dades personals facilitades són veraçs, i s’encarrega de comunicar-hi qualsevol canvi.

LIMITACIONS DE RESPONSABILITAT
INSTITUTO DE IMPLANTES Y MEDICINA CAPILAR S.L. limita la seva responsabilitat pels danys i perjudicis de qualsevol tipus que puguin ser causats en el que estableix la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i altres normatives aplicables.

MODIFICACIÓ DE DADES
INSTITUTO DE IMPLANTES Y MEDICINA CAPILAR S.L. es reserva el dret a realitzar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en el lloc web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que presta com la forma en què es presenten o es troben.

LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ
La relació entre INSTITUTO DE IMPLANTES Y MEDICINA CAPILAR S.L. i l’usuari es regirà per la normativa espanyola vigent, i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als Jutjats i Tribunals de la ciutat de Madrid.

POSA'T EN CONTACTE

Estem a la teva disposició

Som membres de: