ELS NOSTRES TRACTAMENTS

TROBA EL TRACTAMENT PERFECTE PER A TU

AVANÇ F.U.E.®

Microempelt capil·lar pèl per pèl

La tècnica “FUE” (Extracció d’Unitats Foliculars) consisteix a eliminar una a una les unitats fol·liculars de la zona lateral i posterior del cap. Quan la zona inferior de la barba té bona densitat, també podem obtenir d’aquesta zona unitats fol·liculars per col·locar un major nombre de pèls.

Preparació de l’àrea de donants:

En aquesta tècnica cal afaitar la zona. Sota anestèsia local i utilitzant un micropunch, les unitats fol·liculars s’extreuen una per una directament del cuir cabellut. El Micropunch és una eina cilíndrica el diàmetre oscil·la en funció dels pèls de la unitat fol·licular a eliminar, ja sigui 1, 2, 3 o 4 pèls. També s’adapta a la mida de les unitats fol·liculars, que poden variar de 0,75 a 0,9 mm de diàmetre. I variarà en funció de l’orientació i profunditat de l’epidermis.

Tots els instruments de cabell Medical Hair dels EUA. Estats Units i Europa.

Un cop eliminades les unitats fol·liculars, es col·loquen en un mitjà adequat de fred i humitat per preservar totes les propietats de cada unitat fol·licular, de manera que es troben en perfecte estat fins al moment de la implantació.

Quan traiem la unitat fol·licular de la zona del donant, hi ha un petit forat, que en pocs dies es tancarà sense deixar una cicatriu visible.

Finalment, comencem amb el procés de col·locació a l’àrea receptora del pacient. El cirurgià estableix el disseny i realitza les micro-incisions on les unitats fol·liculars es col·locaran una a una.

L’atenció post-procediment de la tècnica FUE és similar a la de qualsevol implant capil·lar.

L’endemà del procediment, es realitza el primer rentat a la clínica, de manera que el pacient sabrà com realitzar-lo més tard a casa. En cas que vostè ha de viatjar, vostè pot fer-ho aquest dia.

El pacient pot reprendre les seves tasques diàries. És imprescindible mantenir la zona neta, seguint les instruccions proporcionades per l’equip mèdic. No es pot fer exercici o prendre el sol o raigs UVA directament en empelts trasplantats durant el temps que l’especialista indica.

Gràcies a la incorporació d’equips importats dels EUA i EUROPA i a l’augment d’especialistes per sessió, Medical Hair avui és l’únic centre de recuperació del cabell capaç de realitzar Micro Hair Implant Megasesions, és a dir, que en menys temps aconsegueixen trasplantar més pèls. Aquesta innovadora tècnica Micro Hair Implant és pionera al nostre país i situa Medical Hair a l’altura dels millors centres de recuperació del cabell del món.

POSA'T EN CONTACTE

Estem a la teva disposició

Som membres de: