ELS NOSTRES TRACTAMENTS

TROBA EL TRACTAMENT PERFECTE PER A TU

F.U.E.® robòtica

Medicina del cabell i robòtica aplicada a la teva cura

ARTAS, el Sistema de Trasplantament de Cabell Robòtic, aconsegueix resultats permanents i d’aspecte natural sense dolor ni cicatrius.

El robot ARTAS aprovat per la FDA es basa en l’extracció d’unitats fol·liculars d’una àrea de giver utilitzant un procediment mínimament invasiu. Els seus avantatges rauen en l’ús de tecnologia d’imatge sofisticada i robòtica de precisió per disseccionar unitats fol·liculars amb precisió i sistemàtica milers de vegades en una sola sessió, permetent al pacient preservar l’aparença natural de la zona de donació.
Ajust robòtic guiat per imatges
Les càmeres d’alta resolució maniobrar dinàmicament el braç robòtic.
El braç del robot pot acostar-se a les unitats fol·liculars des de pràcticament qualsevol angle per controlar l’alineació de l’agulla.
Interfície d’usuari d’alta definició
Selecció ràpida precisa a nivell de micres; determina l’orientació, direcció i angle dels pèls, difícils de detectar per l’ull humà; seguiment i actualització dels paràmetres de cada unitat fol·licular 60 vegades per segon.
Dissecció mínimament invasiva
Es torna empelts intactes i robustos; l’aspecte natural de l’àrea de donants del pacient.

Braç robòtic guiat per imatges d’alta definició; moviments precisos i ràpids sense atenuar el rendiment; sistema de visió estereoscòpica d’alta definició.

Algorismes intel·ligents

Lloc d’implementació dissenyat per algoritmes per crear un patró de creixement òptim; algoritmes intel·ligents per determinar l’angle, el gruix i el tipus de cabell.

Empelts resistents

Extracció de fol·licles intactes, amb baix nivell de transcció; monitors i actualitza els paràmetres de cada fol·licle 60 vegades per segon; sense cicatrius visibles, sense danys al cabell existent.

Seguiment en línia des dels EUA

Alguns dels serveis exclusius oferts Medical Hair garantits per professionals mèdics amb seu als Estats Units.

Programari de simulació de resultats

Amb ARTAS Hair Studio el teu metge fa fotos de la teva cara des de la part davantera, laterals i corona. A continuació, realitzeu el modelatge 3D de tot el cap i afegiu manualment la quantitat exacta de cabell segons el vostre grau de calvície, estructura facial, edat i fins i tot el resultat que esteu esperant.

POSA'T EN CONTACTE

Estem a la teva disposició

Som membres de: