EMPELT CAPILAR A ALCALÁ DE HENARES

DESCOBREIX EL QUE T’OFERIM

ELS MILLORS HENARES ALCALA CAPILAR CYNIC

Pèl micrograft per cabell sense cicatriu visible

Tenir problemes amb els teus cabells? No saps de què va aquesta pèrdua de cabell? Vols recuperar l’aparença juvenil i sofisticada? Si pateixes alopècia, et convidem a resoldre junts el problema de l’arrel. Vine a Medical Hair, una clínica d’empelts de cabell a Alcalá de Henares amb seu al cor de Madrid.

L’alopècia és una patologia que s’ha d’abordar amb molta cura ja que a Espanya la seva presència és molt forta. De fet, som el segon país del món amb més incidències relacionades amb la pèrdua del cabell. El fonamental per fer front al problema és localitzar la seva causa que pot ser múltiple: genètica, canvis hormonals, estrès del dia a dia (això pot ser temporal), alimentació o com a conseqüència d’una altra malaltia. Sigui quina sigui la causa, hem de centrar-nos en ella per tal d’escollir el millor tractament. Quan parlem d’empelt de cabell a Alcalá De Henares, podem pensar que és només un caprici. No obstant això, si tens alopècia, entendràs:

La manca de cabell pot causar:

 • Desmotivació
 • Baixa autoestima,
 • Depressió
 • Estrès
 • i molts més trastorns.

No estem parlant només d’un problema estètic. Els nostres pacients també vénen perquè volen sentir-se millor amb si mateixos i es veuen guapos i bells de nou.

Excel·lents professionals i tractaments

A Medical Hair, donarem la millor opció en empelt de cabell a Alcalá de Henares i altres tractaments ja que tenim metges especialitzats en la matèria. A més, disposem d’equips avançats i practiquem les tècniques més innovadores del moment. És per això que ja fa més de 20 anys al servei de molts pacients.

A Medical Hair disposem de diversos tractaments per posar remei a l’alopècia.


 • Micrograft capil·lar:
  consisteix a trasplantar unitats fol·liculars d’altres zones capil·lars (clatell, costats del cap) en zones on no hi ha pèl. Al nostre centre, aquest tractament es realitza en mega-sessions,donant com a resultat un trasplantament d’una major quantitat de cabell en menys temps. Els resultats, que són permanents, comencen a veure’s després de 12 mesos, i després del tractament el cabell no requereix una cura especial.
 • Línia natural delcabell: és un tractament estètic i artístic que consisteix a “dibuixar” el contorn on el pacient solia tenir el cabell perquè el resultat final sigui gairebé imperceptible per als inexperts.
 • Tricoforce®: és el nostre tractament anti-caiguda, que el pacient ha de començar quan comencen a adonar-se de l’absència o pèrdua del cabell.
 • Tricopigmentació: és un tractament d’un caràcter estètic i temporal que consisteix a introduir un pigment específic a la capa superficial de la dermis.

A
Medical Hair, el
nostre centre d’empelt de cabell a Alcorcón, disposem d’una certificació de màxima qualitat i som conscients dels avenços tecnològics i de les noves tècniques per perfeccionar en els nostres centres. A més, les nostres relacions amb el client són absolutament personals i confidencials,servint des del primer minut fins a l’últim. Tot això amb un cost totalment accessible al públic i amb resultats molt satisfactoris per part dels nostres clients. Si vols que et tractem al nostre centre, pots posar-te en contacte amb nosaltres trucant al nostre número de telèfon o anant personalment al nostre centre.

POSA'T EN CONTACTE

Estem a la teva disposició

Som membres de: