EMPELT CAPILAR A ALBACETE

DESCOBREIX EL QUE T’OFERIM

EL MILLOR CÍNIC CAPILAR D'ALBACETE

Pèl micrograft per cabell sense cicatriu visible

El micrograft capil·lar és un procediment quirúrgic indolor i sobretot definitiu que li permetrà recuperar els cabells caiguts. Els empelts capil·lars es realitzen amb cirurgia sota anestèsia local i un postoperatori sense cap molèstia.

Albacete és una ciutat i municipi de la comunitat autònoma de Castella-la Manxa, capital de la província del mateix nom. Situada al sud-est de la península Ibèrica i l’altiplà Central, a la regió històrica de la Manxa, concretament a la regió tradicional de la Manxa de Montearagón, forma part de la comarca dels Llanos, de la qual és el seu únic municipi, al Llevant, en el seu límit més occidental.

A Medical Hair disposem de diversos tractaments per posar remei a l’alopècia.


  • Micrograft capil·lar:
    consisteix a trasplantar unitats fol·liculars d’altres zones capil·lars (clatell, costats del cap) en zones on no hi ha pèl. Al nostre centre, aquest tractament es realitza en mega-sessions,donant com a resultat un trasplantament d’una major quantitat de cabell en menys temps. Els resultats, que són permanents, comencen a veure’s després de 12 mesos, i després del tractament el cabell no requereix una cura especial.
  • Línia natural delcabell: és un tractament estètic i artístic que consisteix a “dibuixar” el contorn on el pacient solia tenir el cabell perquè el resultat final sigui gairebé imperceptible per als inexperts.
  • Tricoforce®: és el nostre tractament anti-caiguda, que el pacient ha de començar quan comencen a adonar-se de l’absència o pèrdua del cabell.
  • Tricopigmentació: és un tractament d’un caràcter estètic i temporal que consisteix a introduir un pigment específic a la capa superficial de la dermis.

A
Medical Hair, el
nostre centre d’empelt de cabell a Alcorcón, disposem d’una certificació de màxima qualitat i som conscients dels avenços tecnològics i de les noves tècniques per perfeccionar en els nostres centres. A més, les nostres relacions amb el client són absolutament personals i confidencials,servint des del primer minut fins a l’últim. Tot això amb un cost totalment accessible al públic i amb resultats molt satisfactoris per part dels nostres clients. Si vols que et tractem al nostre centre, pots posar-te en contacte amb nosaltres trucant al nostre número de telèfon o anant personalment al nostre centre.

POSA'T EN CONTACTE

Estem a la teva disposició

Som membres de: