EMPELT CAPILAR A ALCOBENDAS

DESCOBREIX EL QUE T’OFERIM

EL MILLOR CAPILAR ALcobendas CÍNIC

Pèl micrograft per cabell sense cicatriu visible

Avui, a Espanya, l’alopècia és un problema bastant comú, amb un 42,6% dels homes que la pateixen i només per darrere de la República Txeca, és el segon país amb major nombre de persones amb alopècia del món. L’alopècia pot ser causada per diversos factors, com la genètica, que és la més comuna, o l’estrès, problemes hormonals, prendre alguns medicaments o altres malalties, entre d’altres. És per això que a Medical Hair, el nostre centre d’empelt de cabell a Alcobendas, ens importa tractar i resoldre la pèrdua del cabell.

Alcobendas es troba a només 15 km de la capital espanyola, amb la qual està ben comunicada gràcies a la seva àmplia xarxa de transport públic i a les carreteres que connecten Alcobendas i Madrid. A més, compta amb diversos campus de la Universitat Autònoma de Madrid, la Universitat Europea i la Universitat Pontifícia Comillas, entre altres infraestructures d’interès.

Medical Hair és un centre d’empelt de cabell a Alcobendas amb professionals a càrrec.

Medical Hair està format per un equip de cirurgians cosmètics, dermatòlegs i altres professionals mèdics especialitzats amb més de 20 anys d’experiència contínuament dedicats al tractament del cabell. A més, tenim altres ubicacions en altres països com Xile, Paraguai, Perú o Argentina, laqual cosa ens converteix en un dels millors centres per tractar la recuperació del cabell al món. Disposem de les tècniques més modernes i de les tecnologies més avançades i també amb tractaments exclusius al nostre centre.

A Medical Hair disposem de diversos tractaments per posar remei a l’alopècia.


  • Micrograft capil·lar:
    consisteix a trasplantar unitats fol·liculars d’altres zones capil·lars (clatell, costats del cap) en zones on no hi ha pèl. Al nostre centre, aquest tractament es realitza en mega-sessions,donant com a resultat un trasplantament d’una major quantitat de cabell en menys temps. Els resultats, que són permanents, comencen a veure’s després de 12 mesos, i després del tractament el cabell no requereix una cura especial.
  • Línia natural delcabell: és un tractament estètic i artístic que consisteix a “dibuixar” el contorn on el pacient solia tenir el cabell perquè el resultat final sigui gairebé imperceptible per als inexperts.
  • Tricoforce®: és el nostre tractament anti-caiguda, que el pacient ha de començar quan comencen a adonar-se de l’absència o pèrdua del cabell.
  • Tricopigmentació: és un tractament d’un caràcter estètic i temporal que consisteix a introduir un pigment específic a la capa superficial de la dermis.

A
Medical Hair, el
nostre centre d’empelt de cabell a Alcorcón, disposem d’una certificació de màxima qualitat i som conscients dels avenços tecnològics i de les noves tècniques per perfeccionar en els nostres centres. A més, les nostres relacions amb el client són absolutament personals i confidencials,servint des del primer minut fins a l’últim. Tot això amb un cost totalment accessible al públic i amb resultats molt satisfactoris per part dels nostres clients. Si vols que et tractem al nostre centre, pots posar-te en contacte amb nosaltres trucant al nostre número de telèfon o anant personalment al nostre centre.

POSA'T EN CONTACTE

Estem a la teva disposició

Som membres de: