900-777-356  

 

Avís Legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

  • Nom de l’empresa: MEDICAL HAIR
R
  • Raó social: INSTITUT D’IMPLANTS I MEDICINA CAPIL·LAR, S.L.

  • NIF: B83624551

  • Adreça: Carrer Príncipe de Vergara 17 local A – 28001 – Madrid – MADRID
  • 
Telèfon: 915643040

  • Email: madrid@www.medicalhair.es

  • Dades Registrals: Tom 18.974, Llibre 0, Foli 153, Secció 8a, Fulla M331.431

  • CENTRE MÈDIC ESTÈTIC AUTORITZAT PER LA CONSELLERIA DE SANITAT – REGISTRE SANITARI CS9491

El present avís legal (d’ara endavant, el “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.medicalhair.es

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre MEDICAL HAIR amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’usuari queda informat i accepta que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb INSTITUT D’IMPLANTS I MEDICINA CAPIL·LAR, S.L. (MEDICAL HAIR) o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de MEDICAL HAIR i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni tan sols citant les fonts, excepte consentiment per escrit de MEDICAL HAIR.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

MEDICAL HAIR es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

MEDICAL HAIR no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de MEDICAL HAIR. La presència de “links” o enllaços en les pàgines web de MEDICAL HAIR té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.

 

Recupera el teu cabell, recupera confiança